Пятница, 26.04.2024, 21:00
Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход

Медицинский институт СумГУ

Главная » 2012 » Август » 29 » Свій день народження Суми як завжди відсвяткують яскраво та насичено
21:26
Свій день народження Суми як завжди відсвяткують яскраво та насичено

Вже зовсім скоро наше місто порине у свято. Свій 357-ий день народження Суми відсвяткують цікавими виставками, різноманітними шоу, яскравими концертами, веселими розвагами, спортивними змаганнями, відкриттями нових об'єктів, феєрверком і, звичайно, чудовим настроєм.

Ніхто не залишиться без свята, кожен зможе знайти собі заняття та захід на свій смак. Адже програма буде неймовірно насиченою! Найрізноманітніші заходи відбуватимуться з 30 серпня по 2 вересня. Про це розповів заступник міського голови Сергій ПАНЧЕНКО на брифінгу 17 серпня.

Святкування розпочнуться 30 серпня о 14-00 в Палаці культури ім. Фрунзе чудовим родинним святом «Золото рідного міста», на якому відзначать подружні пари, які прожили разом більше 50-ти років. Для них готують концертну програму та подарунки, натомість учасники свята поділяться секретами успішного подружнього життя.

В п'ятницю 31 серпня відбудеться презентація ІІІ тому видання «Суми. Вулицями старого міста» «Нове життя старих вулиць».

1 вересня розпочнеться традиційним Святом першого дзвоника та уроками успішності, які пройдуть по всіх школах міста. На цих уроках випускники цих шкіл - знані, авторитетні, впливові люди поділяться своїм досвідом із школярами, дадуть поради успішності. Протягом цього дня школярі ще матимуть безліч можливостей повеселитися, взявши участь в розвагах та конкурсах. Свято продовжиться щорічною виставкою найрізноманітніших та найцікавіших сумських організацій, робіт народних умільців, соціальних послуг, фотовиставки тощо.

Після чого відбудуться урочистості «Зі святом, рідне місто!»: покладання квітів до пам'ятника Харитоненку, нагородження кращих сумчан, свято першокласника та паради малюків, дитячих візочків, спортсменів, велосипедистів і навіть мотопарад.

З 11-00 на сумчан очікує знайомства з новими частинками нашого міста. Відбудуться відкриття фонтану на Покровській площі, довгоочікуване знайомство з «Веселим сумчанином» в сквері Харитоненка, відкриття колонади саду Ліщинського в парку ім. Кожедуба, а також відкриття Алеї Олімпійської слави на вул. Прокоф'єва. Після цього біля символу міста «Сумки» юні митці зможуть позмагатися за «Сумський скарб» від Сумського земляцтва.

Новинкою цього року стане цікава арт-подорож по історичним цікавинкам нашого міста «Я розповім тобі про Суми», під час якої екскурсоводи познайомлять всіх охочих з невідомими раніше сторінками сумської історії.

З 14-00 парк «Казка» перетвориться в дитяче королевство, там проходитиме святкова програма під назвою «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». О 15-00 на всіх очікує вже традиційне шоу перукарського мистецтва «Ейфорія стилів». Після чого у сквері Шевченка відбудеться концерт театру поетичної пісні «Chanson» «Мандри містом». Далі о 18-00 біля Альтанки завітайте на концерт духової музики.

О 19-00 же на стадіоні «Ювілейний» на всіх очікує грандіозна святкова програма за участі зірок української естради, зокрема гурту «Real O» та фіналістів «Голосу країни». А на завершення чудового дня - святковий феєрверк о 21-30 в парку ім. Кожедуба.

2 вересня Суми відзначатимуть День визволення міста. Традиційно напередодні в усіх школах пройдуть уроки мужності, зустрічі з визволителями та екскурсії у шкільних музеях. З самого ранку в рамках щорічної акції «З добрим ранком, ветеране!» наших визволителів привітають з цим святом. Після чого на Меморіалі Слави пройде урочистий мітинг та покладання квітів. В Ракетному полку відбудеться зустріч міського з ветеранами-визволителями. Також ветеранів запросять і на свято вулиці СКД «Шлязами слави й перемог».

З 9 ранку на сумчан очікує ряд цікавих спортивних змагань: чемпіонат міста з пейнтболу, бліц-турнір з шахів, відкритий чемпіонат міста з веслування на байдарках та каное, кубок міського голови з міні-футболу серед команд аматорів, чемпіонат міста з пауерліфтингу та показові виступи «Богатирські ігри», велопрорбіг вулицями міста та кубок міського голови з картингу. Також в парку ім. Кожедуба о 12-30 відбудеться урочисте відкриття тенісних кортів.

На вул. Тополянській відбудеться відкриття гранітної плити в пам'ять про сумчан, яких розстріляли в 1943 році. Після чого обласна філармонія запрошує всіх на тематичний благодійний концерт «Пісня, опалена війною». Ввечері у Альтанці гратимуть духові оркестри.

«Впевнений, що сумчани та гості міста охоче долучаться до святкування 357-ої річниці м.Суми та отримають безліч незабутніх вражень» - підкреслив голова оргкомітету підготовки до Дня міста Сергій Панченко.


Источник:http://www.sumy.ua/

Категория: Праздники | Просмотров: 1267 | Добавил: night_fire | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Share |
 
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
RSS

Форма входа

Полезные ссылки

Информация для абитуриентов

Поиск

Module to the VKontakte
Module to the VKontakte

Чат

200

Категории раздела

Ассоциация молодых медиков Сумщины [0]
Новости по деятельности ассоциации и ее подразделений
Новости [30]
Полезная информация [30]
Праздники [37]
Развлечения [32]
Разное [25]
Учебный процесс [27]
СТУДЕНТСЬКИЙ ЦЕНТЕР АДРЕСНОЇ ДОНОРСЬКОЇ ДОПОМОГИ ОНКОХВОРИМ ДІТЯМ [1]
Студентська соціальна служба [1]

Календарь

«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Яндекс.Погода

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • Медицинский колледж Сумы
  • Медицинские книги
  • Медицинская библиотека
  • Национальный медицинский